ontspannen met muziek

Wat is het toch heerlijk om even niets te doen. Ken je dat?

Mijn dag wordt ingedeeld door Chronos tijd. De kloktijd waar onze samenleving op draait. Het geeft structuur en continuïteit aan ons leven. Chronos tijd is verbonden met zich herhalende patronen en wordt gemeten in uren, minuten en seconden.

Voor mij kan het niet vaak genoeg gebeuren dat ik even mag wegdromen in mijn eigen wereld. Dat ik mijn gedachten de vrije loop mag laten, mijn systeem tot rust mag komen en mijn ziel in een ander dimensie mag weg drijven. Daar waar ik “de tijd verlies”, daar verkeer ik in de Kairos tijd. Het wordt ook wel “lege” tijd genoemd.

Kairos tijd wordt gekenmerkt door een andere tijdbeleving. Hier heeft tijd vleugels en geen teugels. Het is waar te nemen tijdens een wandeling, meditatie, dagdromen, maar ook door het luisteren naar muziek.

Het ontspannen luisteren naar muziek en daarbij heerlijk weg te dromen, is wat ik wil bieden. Een gelegenheid om de tijd vleugels te geven.

gele ranonkel

Deze bijeenkomst wordt gehouden op nader te bepalen data.

Iedereen is welkom indien jij je vooraf aanmeldt, want de plaatsen zijn gelimiteerd.
Voor deze bijeenkomsten vraag ik een bijdrage op basis van een donatie per keer.spelen met Kairos


Spelen met Kairos, die ook “de god van het geschikte moment” wordt genoemd doen wij in een groep.

We komen samen zonder plan, thema of programma. Doordat er geen programma is zal er vanzelf iets ontstaan of ontvouwen. Telkens weer gaan wij terug naar de rust en de ruimte waar onze creativiteit en nieuwsgierigheid ontstaat vanuit leegte. Wat er ontvouwt zal per keer en door de wisselende samenstelling van de groep telkens anders zijn.

Ben je nieuwsgierig naar jouw verbinding met Kairos en met wat de leegte jou of de ander kan brengen? Kom dan mee ervaren.

gele ranonkel

Voor deze bijeenkomsten is een verbinding van minimaal drie bijeenkomsten gevraagd.
Deze bijeenkomst wordt op zaterdag ochtend gehouden van 10:00 tot 14:00. Neem contact op voor beschikbaarheid.

Iedereen is welkom indien jij je vooraf aanmeldt, want de plaatsen zijn gelimiteerd.
Voor deze bijeenkomsten vraag ik een bijdrage op basis van een donatie per keer.