verbindende ontmoeting

Soms loopt het leven wat stroef en gaat het in je relatie, gezin of op het werk niet naar wens. Heb jij moeite met één of meerdere aspecten van je leven? Heb je pijn of verdriet? Of erger jij je aan iets wat zich telkens herhaalt? Voel jij je onmachtig of boos? Ben je vastgelopen en zie je geen uitweg?
Ik nodig je uit om samen met mij hier een verandering in te brengen.

Ik help jou om te onderzoeken wat jouw oude ingeademde en geprogrammeerde reacties zijn. Met mijn kennis en ervaring kan ik jou spiegelen, uitnodigen en uitdagen om tot de kern te komen. Van daaruit creëer jij ruimte voor nieuwe gedachten, gevoelens en reacties die beter met jou resoneren omdat ze van binnenuit ontstaan. Ze zijn uniek voor jou. Het resultaat is dat je in je kracht staat en je opnieuw in vrijheid kan verbinden met de wereld om je heen.

Naast het allerbelangrijkste aspect van aandacht en ruimte om echt aanwezig te zijn voor jou, kan ik de volgende methodes inzetten om helderheid te bieden. Een combinatie van lichaamsmassage, ademhalingsoefeningen en/of Cranio-sacraal therapie. Verder kan ik door mijn opleiding tot Therapeutisch Begeleider je begeleiden in het verbreken van vaste patronen, het werken met je innerlijke kind, het bewustmaken van en het herstellen van verloren kwaliteiten, regressie therapie, opstellingen en geboortewerk. Als Shamanic Practitioner kan ik je helpen met energetische blokkades. Je helpen je vrij te maken van niet-eigen energie. De verschillende methoden worden door mij ingezet daar waar ze nodig zijn.


kennismaking

Het kennismakingsgesprek is er voor bedoeld of je mij in vertrouwen kan nemen om samen naar jouw proces te kijken. Jouw vraag proberen we dan zo helder mogelijk te in beeld te brengen.

Een het kennismakingsgesprek is maximaal 60 minuten.
Vervolg afspraken hebben doorgaans een maximale duur van 120 minuten.

Wil je graag aan de slag? Maak dan een afspraak met mij.